Dima Turchyn

Dima Turchyn este unul dintre invitații speciali ai acestei ediții ConsILR. 

Dima Turchyn a urmat cursurile de informatică ale Institutului Politehnic Kyiv din Ucraina și cele de business de la Universitatea Samford. Ulterior, Dima a ajutat numeroase firme să își dezvolte afacerile, să își crească numărul de clienți și cifra de afaceri. De asemenea, Dima s-a ocupat atât de înființarea operațiunilor companiei, a rețelelor acestora, a imaginii acestor mărci pe piață, a partenerilor de afaceri, cât și de gestionarea strategiilor de marketing care asigurau vânzări naționale și internaționale. Pasiunea sa pentru tehnologie a început încă din facultate. Voia să descopere modurile în care tehnologia și aplicațiile pot dezvolta afacerile.

Dima are peste 15 ani de experiență în domeniul tehnologiei și inteligenței artificiale, fiind conducătorul departamentului european de Inteligență Artificială din cadrul companiei Microsoft. Axându-se pe experiența sa din cadrul companiei Microsoft, Dima va vorbi despre noua generație de aplicații dezvoltate cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Aceste aplicații sunt deja folosite de companii, iar în cadrul conferinței, Dima va explica aplicabilitatea acestora. Va face o demonstrație concretă a unui serviciu de ultimă generație dezvoltat cu Inteligența Artificială și va da exemple de alte aplicații care pot fi folosite de organizațiile din România.

Pasionații de Data Science se pot inspira din discursul plin de exemple al omului care coordonează unul dintre cele mai mari departamente de Inteligență Artificială din lume.

Check Also

Ziua doamnelor din domeniul NLP

În prezent, ziua femeii se sărbătorește în diferite perioade ale anului, iar în unele țări, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *